UKK – usein kysytyt kysymykset

UKK - usein kysytyt kysymykset

Ensimmäiseksi pyrimme kierrättämään kaikki kiertoon kelpaavat tuotteet sellaisenaan, jolloin tuotteen hinta voi olla korkeampi kuin kullan tai hopean sen hetkinen markkinahinta. Toiseksi pyrimme välttämään suuria kulurakenteita ja siksi pyrimme toimimaan pääsääntöisesti jalometallien ostajana verkossa, emmekä sijoittele toimipisteitä ympäri Suomea.

Lisäksi toimintamme ei perustu pelkästään jalometallien ostoon, joten meillä ei ole tarvetta kattaa koko toimintaamme jalometalleista saatavista katteista. Käytännössä kaikki muut kilpailijat kattavat toimintansa romukullan ja hopeasta saatavista katteista ja harva pystyy tarjoamaan osasta tuotteista yli markkinahintaa.

Yleinen nyrkkisääntö on se, että jos tuote on rikki tai siinä on kaiverruksia, niin nämä tuotteet arvioidaan romukultana ja hopeana (poikkeuksia voi olla). Tuotteet, joista voit saada paremman hinnan ovat muun muassa esim. Kalevala-korut, Rolexit ja muut hyväkuntoiset merkkituotteet.

Kyllä ja suosittelemme sitä, sillä näin voit saada parhaan hinnan tuotteillesi, sekä saat selville jos voimme maksaa tuotteesta yli markkinahinnan. 

Suosittelemme kilpailuttamista aina sillä alalla, missä on useita toimijoita useilla eri katerakenteilla, jolloin esim. kampanjat ja näytettävät hinnat eivät aina takaa parasta hintaa. On huomioitavaa, että monien toimijoiden hintatakuu ei myöskään pidä paikkaansa, sillä kullan ja hopean markkinahinta ja yrityksen kulurakenteet määräävät katon maksettavalle hinnalle. Suosittelemme asiakasta aina perehtymään yritysten todellisiin tarjouksiin.  

Kyllä on, lähetämme turvapaketin täysin ilmaiseksi Suomessa olevaan postiosoitteeseen ja olemme maksaneet aina ennakkoon lähetys- ja palautusmaksut. Lisäksi vakuutamme lähetykset aina 5000 € asti ja tarvittaessa asiakaspalvelun kautta voimme sopia isommistakin vakuusarvoista.

Tilaa turvapaketti Tästä

Myyntipakkaus sisältää kaiken turvalliseen ja vaivattomaan Jalometallin myyntiin. Turvapaketin tilaaminen on myös täysin ilmaista ja maksettu puolestasi. 

Voit sisällyttää tähän pakettiin niin hopeaa kuin kultaa. 

Koko prosessiin vaikuttaa eniten Posti, myyntipakkaus tulee kotiisi n.2 päivän päästä tilauksestasi ja lähettäessäsi jalometallit meille vastaanotamme esineet yleisesti 2 päivän sisällä. Arvioimme ja maksamme rahat tilillesi yleisesti jo saman päivän aikana, kun saamme esineet postitse, kuitenkin 24h sisällä. 

3 päivän peruutusoikeus

Voit perua kaupan kolmen vuorokauden sisällä mikäli et ole tyytyväinen hintaan.

Lähetys on vakuutettu

Kaikki lähetykset ja palautukset ovat vakuutettu 5000€ asti.

Turvallinen tapa lähettää

Turvapaketit lähetetään POSTIn kautta. Se on turvallista ja nopeaa!

maksu 12 tunnin sisällä

Arvioinnin valmistuttua maksamme rahat tilillesi 12 tunnin sisällä.

kulta rahaksi

kulta rahaksi

Kullan hinta on tänään todella korkea, nyt jos koskaan kannattaa muuttaa kulta rahaksi!