Hopea Rahaksi

Suomen Arvokierto myy meille kultaa

Hopea Rahaksi - Ostamme hopeaa parhaaseen hintaan.

Älä myy hopeaa sulatushinnalla. Meidän kauttamme voit saada arvoesineistäsi huomattavasti paremman hinnan. 

Yleisesti hopeasta maksetaan vain 50-70% hopean todellisesta hinnasta. Alalla toimijat arvioivat arvoesineet hopean sen hetkisen markkina-arvon mukaan (sulatushintaan). 

Monilla toimijoilla on myös suuret kulurakenteet, mitkä johtavat siihen, että he eivät voi maksaa lähellekään hopean todellista markkinahintaa. 

Me voimme maksaa arvoesineistä monesti huomattavasti paremman hinnan, sillä pyrimme jatkamaan arvoesineen elämää. Esineet, jotka kelpaavat kiertoon sellaisenaan, arvioimme esineen todellisen arvon mukaan. 

Tuotteet, jotka eivät kelpaa enää markkinoille, arvioimme perinteisin keinoin hopean markkinahinnan mukaan ja teemme tästä tarjouksen. Eli ethän myy kaikkia hopea- tai kultaesineitä sulatushintaan. 

Kokemusta

Yli 8 vuoden edestä

Paras asiakaspalvelu
Hopeaa eri muodoissa - Myy hopeasi parhaaseen hintaan Suomen Arvokierto Oy:ssä

Hopean hinta

Lisätietoa päivän hinnoista saat asiakaspalvelustamme!

Hopean hinnan odotetaan vain nousevan

Maksamamme hinta hopeasta

Maksamme jalometalleista päivittäin vaihtuvan maailmanmarkkinahintaan perustuvan korvauksen. Maksettavaan hintaan vaikuttaa aina määrä, pitoisuus ja päivän maailmanmarkkinan hinta. Mitä isompi lähetys, sitä enemmän pystymme maksamaan jalometalleistasi. 

Mikäli sinulla on kaivertamattomia designkoruja, voimme maksaa joissain tapauksissa jopa huomattavasti yli maailmanmarkkinahinnan. 

Saadaksesi parhaan hinnan hopeasta, kilpailuta tämä pyytämällä ennen hopean myyntiä aina kirjalliset tarjoukset. 

Viralliset sertifikaatimme ja kumppanuuksiamme

Näin myyt hopeasi turvallisesti ja nopeasti!

Todennäköisesti aina parhaaseen hintaan

Muista että voit tuoda esineesi myös sovitusti arvioon ostopisteellemme

1.Tilaa täysin maksuton turvapaketti

Alla olevalla lomakkeella. Saat sen parin päivän sisällä. Turvapaketti sisältää kaiken tarpeellisen turvalliseen ja luotettavaan jalometallin myyntiin.

2.Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja lähetä se meille.

Lähetyksen palautus on maksettu puolestasi ja lähetys on vakuutettu.

3.Maksamme rahat tilillesi, heti arvioinnin valmistuttua

Maksu 12 tunnin kuluttua. Voit perua kaupan kolmen vuorokauden sisällä mikäli et ole tyytyväinen hintaan.

3 päivän peruutusoikeus

Voit perua kaupan kolmen vuorokauden sisällä mikäli et ole tyytyväinen hintaan.

Lähetys on vakuutettu

Kaikki lähetykset ja palautukset ovat vakuutettu.

Turvallinen tapa lähettää

Turvapaketit lähetetään POSTIn kautta. Se on turvallista ja nopeaa!

maksu 12 tunnin sisällä

Arvioinnin valmistuttua maksamme rahat tilillesi 12 tunnin sisällä.

Tilaa turvapaketti

Hopealle

Miksi myisit jalometallisi Suomen Arvokiertoon

Ensimmäisenä on hyvä selvittää onko hopea hopeaa? Miten sen voi selvittää?

Hopeakoruissa tulisi olla pitoisuusleimat. Suomessa hyväksyttyjä pitoisuuksia ovat hopealle 800, 830, 925 ja 999

Hopea voi olla osittain hankala tunnistaa, joten leimat ovat oikeastaan ainoa selkeä merkki aidosta hopeasta. Hopea tummuu ajan saatossa ja tästäkin voi vetää omat johtopäätöksensä. Hopeasta joka on yli 92,5% hopeaa kutsutaan Sterling- hopeaksi. Vanhaa hopeaa on merkattu muun muassa luodein 16 luodin mukaan, joka on puhdasta hopeaa. Pienemmät luodin määrät jaetaan 16:sta, jolloin saadaan oikea hopean pitoisuus promilleilla.

Hopea sekoitetaan hyvin usein uushopeaan eli alpakkaan. Tämä on metalliseos, joka näyttää hopealta ja se koostuu pääosin kuparista, nikkelistä ja sinkistä. Alpakkaa on todella vaikea erottaa silmämääräisesti. Helpoiten sen erottaa leimoista ALP, UH, MS, MH, Alpakka tai Uusihopea. Joskus alpakassa on mainittu esim. Luku 90 jolloin pinta on hopeoitu, mutta hopeaa on todellisuudessa hyvin vähän ja näin ollen arvotonta hopean osalta. Uusihopeaa eli alpakkaa ei kannata lähettää, sillä näistä ei lähtökohtaisesti makseta mitään.

Jalometalleille on paljon leimaustapoja eri maissa ja aikakausissa ja näiden tunnistamiseen tarvitaan monesti ammattilaista. Leima Nick Free tarkoittaa, että koru ei ole jalometallia, joten tarkistattehan aina ensin tuotteiden myyntiaikeita perusleimat, jotka on esitelty sivuillamme.

Tarkista ensin leimat, karsi alpakat ja uusihopeat pois, kysy tarvittaessa ammattilaisen apua ennen lähetystä tai tuo paikanpäälle esineet näytille. Huomioi, että kynttilänjaloissa, veitsissä, kakkulapioissa, juustohöylissä ja monessa muussa esineessä on paljon täyteaineita ja muita metalleja. Esim. veitsissä terä on yleisesti aina ruostumatonta terästä ja kahva on sisältä täynnä täyteaineita, joten veitsen hopeapitoisuus on hyvin pieni, keskimäärin 10-18:ta grammaa.

Mikäli kyseessä ei ole designkoru tai muuten arvokas esine tai kokonaisuus, ei sinun kannata lähettää alle 300 gramman lähetystä, vaan tätä pienemmät romuhopeaerät kannattaa tuoda ostopisteelle, jotta saat parhaan mahdollisen hinnan.

Maksamme jalometalleista päivittäin vaihtuvan maailmanmarkkinahintaan perustuvan korvauksen. Maksettavaan hintaan vaikuttaa aina määrä, pitoisuus ja päivän maailmanmarkkinan hinta. Mitä isompi lähetys, sitä enemmän pystymme maksamaan jalometalleistasi.

Mikäli sinulla on kaivertamattomia designkoruja, voimme maksaa joissain tapauksissa jopa huomattavasti yli maailmanmarkkinahinnan.

Saadaksesi parhaan hinnan hopeasta, kilpailuta tämä pyytämällä ennen hopean myyntiä aina kirjalliset tarjoukset.

Emme päivitä verkkosivujemme hintoja jatkuvasti vaan nämä toimivat esimerkkihintoina ja antavat suuntaa maksettavasta korvauksesta. Voit pyytä meiltä aina kullan ja hopean päivän hinnan ennen myyntipäätöstä.

Miksi emme päivitä kullan ja hopean hintoja jatkuvasti? Kullan ja hopean maailmanmarkkinan hinta heittelee jatkuvasti ja päivänkin sisällä muutos voi olla todella suurta. Lisäksi eri verkkosivuilla näytetään virheellisiä hintoja ja käytetään harhaanjohtavia kampanjoita, jotka vääristävät markkinoita. Näistä syistä olemme päätyneet esimerkkihintoihin ja mainitsemme näiden alla lisätietoa päivän hinnoista saat asiakaspalvelustamme.