Palvelut

Meidän käsissämme muutat arvoesineet riihikuivaksi rahaksi. Ostamme kuolin- ja konkurssipesiä, arvoesineitä, antiikkia sekä kultaa, hopeaa, platinaa ja palladiumia.  Olemme luotettava kumppani, joka hoitaa jokaisen toimeksiannon arvokkaasti ja asiantuntevasti. Tunnearvoa sisältävät arvoesineet löytävät kauttamme aina arvoisensa paikan.

Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ole meihin yhteydessä.

Kulta Rahaksi

Ostamme kultaa ja hopeaa! 

Älä myy kultaa romukullan hinnalla. Meidän kauttamme voit saada arvoesineistäsi huomattavasti paremman hinnan. 

Yleisesti romukullasta maksetaan vain 55-80% kullan todellisesta hinnasta. Alalla toimijat arvioivat arvoesineet kullan sen hetkisen markkina-arvon mukaan (sulatushintaan). 

Monilla toimijoilla on myös suuret kulurakenteet, mitkä johtavat siihen, että he eivät voi maksaa lähellekään kullan todellista markkinahintaa

Me voimme maksaa arvoesineistä monesti huomattavasti paremman  hinnan, sillä pyrimme jatkamaan arvoesineen elämää. Esineet joka kelpaavat kiertoon sellaisenaan, arvioimme  esineen todellisen arvon mukaan. 

Tuotteet, jotka eivät kelpaa enää markkinoille arvioimme perinteisin keinoin romukultana kullan markkinahinnan mukaan ja teemme tästä tarjouksen. Eli ethän myy kaikkia hopea- tai kultaesineitä sulatushintaan. 

Hopea Rahaksi

Ostamme hopeaa ja kultaa! 

Älä myy hopeaa sulatushinnalla. Meidän kauttamme voit saada arvoesineistäsi huomattavasti paremman hinnan. 

Yleisesti hopeasta maksetaan vain 50-70% hopean todellisesta hinnasta. Alalla toimijat arvioivat arvoesineet hopean sen hetkisen markkina-arvon mukaan (sulatushintaan). 

Monilla toimijoilla on myös suuret kulurakenteet, mitkä johtavat siihen, että he eivät voi maksaa lähellekään hopean todellista markkinahintaa. 

Me voimme maksaa arvoesineistä monesti huomattavasti paremman hinnan, sillä pyrimme jatkamaan arvoesineen elämää. Esineet, jotka kelpaavat kiertoon sellaisenaan, arvioimme esineen todellisen arvon mukaan. 

Tuotteet, jotka eivät kelpaa enää markkinoille, arvioimme perinteisin keinoin hopean markkinahinnan mukaan ja teemme tästä tarjouksen. Eli ethän myy kaikkia hopea- tai kulta- esineitä sulatushintaan. 

Arvoesineet

Me ostamme arvoesineitä laajasti, kuten lasiesineitä, valaisimia, arvokelloja ja paljon muuta.

Lähetä meille kuva esineestäsi, niin annamme alustavan tarjouksen.

Mikäli tarjous esineestä on mielestäsi hyvä, tulemme paikan päälle tai pyydämme esineen postitse lopullista tarkastusta varten, jossa todennetaan esineen kunto ja aitous.

Meiltä saat maksun nopeasti ja luotettavasti:
Maksu suoritetaan 12 tunnin sisällä siitä, kun Suomen Arvokierron tarjous on hyväksytty.

Muut palvelut

Kuolinpesät

Arvioimme, ostamme ja tyhjennämme kuolinpesät paikan päällä sovitusti. 

Voit tilata arviointikäynnin puhelimitse numerosta 0413150633 tai sähköpostilla info@suomenarvokierto.fi

Arviointiin menee noin 30-60min. 

Tarjous pyritään tekemään paikan päällä, mutta kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä arviokäynnistä. 

Sovimme tyhjennyksen aikatauluista, kun sopimus on hyväksytty. Pystymme aloittamaan tyhjennykset normaalisti jo seuraavana arkipäivänä. Kysy meiltä myös tilan siivouksesta ja pienistä pintaremonteista. 

Jos irtain on suurelta osin myyntikelvotonta, voimme tehdä urakkatarjouksen työstä. Vaikka monesti tuntuisi siltä, että irtaimisto on arvoton, kannattaa se kuitenkin arvioida asiantuntijan toimesta, sillä harvoin kaikki irtain on arvotonta ja joutuisi suoraan kaatopaikalle. 

Konkurssipesät

Myy konkurssipesä kokonaisuudessaan meidän kauttamme. Se on kannattava vaihtoehto!

Voit tilata arviointi käynnin puhelimitse 0413150633 tai sähköpostilla info@suomenarvokierto.fi. Tarjous tehdään viimeistään seuraavan päivän aikana. Sovimme tyhjennyksen aikatauluista, kun sopimus on hyväksytty. Pystymme aloittamaan tyhjennykset normaalisti jo seuraavana arkipäivänä. 

Muistathan kysyä myös tilan siivouksesta ja pienistä pintaremonteista meiltä!