Ostetaan hopeaa – Näin myyt hopeaesineesi helposti ja turvallisesti

Kaapit täynnä käyttämättömiä hopeaesineitä? On aika tehdä tilaa ja samalla ansaita rahaa. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit myydä hopeasi helposti ja turvallisesti suoraan kotisohvaltasi.

Miksi myydä hopeaa?

Hopean myyminen on ekoteko, joka säästää luonnonvaroja. Teollinen hopean louhiminen on ympäristölle rasite, mutta kierrätetty hopea päätyy uusiokäyttöön, esimerkiksi elektroniikkateollisuuteen. Lisäksi saat kaapeistasi tilaa ja muutat käyttämättömät esineet rahaksi.

Kuinka myydä hopeaa?

  • Tilaa ilmainen hopeapussi: Täytä yhteystietosi ja saat hopeapussin kotiovellesi.
  • Lähetä esineet arvioitavaksi: Pakkaa hopeaesineesi turvakuoreen ja vie se lähimmälle toimipisteelle. Lähetys on vakuutettu ja ilmainen.
  • Hyväksy tarjous: Ammattilaiset arvioivat esineesi ja tekevät sinulle tarjouksen. Hyväksyttyäsi tarjouksen, saat rahat tilillesi välittömästi.

Millaisia hopeaesineitä voit myydä?

Meille kelpaa kaikenlaiset hopeaesineet, olivatpa ne sitten pöytähopeita, rikkinäisiä koruja tai vaikkapa kynttilänjalkoja. Esineiden kunto ei ole este – ne käyvät meille sellaisenaan.

Hopean kierrätyksen edut

Kierrättämällä hopeaa tuet kestävää kehitystä ja säästät arvokkaita luonnonvaroja. Kierrätetty hopea ei ainoastaan vähennä tarvetta uuden louhimiselle, vaan se myös säästää energiaa ja vähentää päästöjä, jotka syntyvät uuden metallin jalostamisesta.

Usein kysytyt kysymykset

Miten nopeasti saan rahat myytyäni hopeaa? Rahat maksetaan tilillesi heti, kun olet hyväksynyt ostotarjouksen.

Onko palvelussa piilokuluja? Ei ole. Maksamme lähetyskulut puolestasi ja tarjoamme kilpailukykyisen hinnan hopeallesi.

Entä jos en haluakaan myydä hopeaani tarjouksen jälkeen? Voit päättää olla myymättä, jolloin palautamme esineesi sinulle ilman kuluja.

Yhteenveto

Hopean myynti on helppo ja turvallinen tapa kierrättää vanhat esineet ja muuttaa ne rahaksi. Tilaa ilmainen hopeapussi, lähetä esineesi arvioitavaksi ja hyväksy tarjous – näin yksinkertaista se on. Tee hyvä teko itsellesi ja ympäristölle myymällä käyttämättömät hopeaesineesi.

Onko sinulla lisäkysymyksiä? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme arkisin klo 9-12 ja 13-16, ja autamme sinua mielellämme.

Jaa Somessa

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissa
Jaa Linkdinissa
Jaa Pinterestista
Picture of Suomen Arvokierto

Suomen Arvokierto

Suomen Arvokierto Oy on luotettu kullan, hopean ja arvoesineiden ostopalvelu, ostamme myös kuolin- ja konkurssipesiä. Tarjoamme täysin ilmaisen palvelukokonaisuuden asiakkaillemme. Laajan osaamisemme ja kattavan verkostomme kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kattavat palvelut ja alan parhaimmat hinnat.

Saattaat kiinostua myös näistä julkaisuista

Jaa kommenti