Hopea rahaksi – Kuinka myydä hopeaa helposti ja turvallisesti

Oletko koskaan miettinyt, mitä tehdä niille vanhoille, käyttämättömille hopeaesineille, jotka vain keräävät pölyä kaapeissasi? Nyt on aika muuttaa ne rahaksi ja tehdä samalla ekoteko. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit myydä hopeasi helposti ja turvallisesti suoraan omalta kotisohvaltasi.

Miksi myydä hopeaa?

Hopean myyminen voi olla järkevää monestakin syystä. Ensinnäkin, se on helppo tapa saada ylimääräistä rahaa käyttöön. Lisäksi, hopean kierrättäminen on ympäristöteko, sillä teollinen hopean louhinta ja jalostaminen kuormittavat ympäristöä. Kierrätetty hopea päätyy usein uusiokäyttöön, esimerkiksi elektroniikkateollisuuteen.

Kuinka muuttaa hopea rahaksi?

  • Tilaa ilmainen hopeapussi kotiovelle.
  • Laita hopeaesineet turvakuoreen ja vie se lähimmälle postipisteelle.
  • Hyväksy saamasi tarjous ja saat rahat tilillesi heti.

Hopean myynnin edut

Myymällä hopeasi et ainoastaan saa rahaa, vaan myös varmistat, että esineesi käsitellään ammattilaisten toimesta. Lähetyksesi on vakuutettu ja toimitus on ilmainen. Lisäksi, saat tarjouksen nopeasti, ja mikäli päätät myydä, rahat maksetaan sinulle välittömästi.

Millaisia hopeaesineitä voit myydä?

Meille kelpaa kaikenlaiset hopeaesineet, olivatpa ne sitten pöytähopeita, rikkinäisiä koruja tai vaikkapa kynttilänjalkoja. Esineiden kunto ei ole este, sillä ostamme myös mustuneet ja huonokuntoiset hopeat.

Hopean kierrätyksen merkitys

Kierrättämällä hopeaa autat säästämään luonnonvaroja ja vähentämään ympäristön kuormitusta. Meille myyty hopea menee 100% kierrätykseen ja uusiokäyttöön, mikä on merkittävä ekoteko.

Usein kysytyt kysymykset

Jos sinulla on kysyttävää hopean myynnistä tai kierrätyksestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme ja teemme ostotarjouksen puhelimitse, jolloin voit itse päättää, haluatko hyväksyä tarjouksen vai et.

Älä anna vanhojen hopeaesineiden lojua käyttämättöminä – tee niistä rahaa ja hyvä teko ympäristölle. Tilaa ilmainen hopeapussi jo tänään ja aloita muutos!

Jaa Somessa

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissa
Jaa Linkdinissa
Jaa Pinterestista
Picture of Suomen Arvokierto

Suomen Arvokierto

Suomen Arvokierto Oy on luotettu kullan, hopean ja arvoesineiden ostopalvelu, ostamme myös kuolin- ja konkurssipesiä. Tarjoamme täysin ilmaisen palvelukokonaisuuden asiakkaillemme. Laajan osaamisemme ja kattavan verkostomme kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kattavat palvelut ja alan parhaimmat hinnat.

Saattaat kiinostua myös näistä julkaisuista

Jaa kommenti