Kulta Rahaksi
Kotka

Suomen Arvokierto myy meille kultaa

Suomen Arvokierto tarjoaa Kotkassa luotettavaa ja nopeaa palvelua kullan myyntiin.

Olemme suomalainen yritys, joka maksaa korkeimmat hinnat kultaharkoista, koruista ja rahoista. 

Lisäksi ostamme hopeaa, platinaa ja palladiumia. Asiointi käy helposti verkkopalvelumme kautta. Meillä on fyysinen ostopiste Espoossa mutta voit tilata myös turvallisen ja vakuutetun turvapaketin sivuiltamme.

Palvelemme teitä kaikissa kysymyksissä puhelimitse ja sähköpostitse, ole rohkeasti yhteydessä ja anna meidän auttaa kultaan, hopeaan ja arvoesineisiin liittyvissä kysymyksissä

Tutustu tarkemmin Suomen Arvokierto -sivustolla.

Kokemusta

Yli 8 vuoden edestä

Paras asiakaspalvelu

Miksi Valita Suomen Arvokierto?

Luotettavuus ja Turvallisuus

Olemme tunnettuja luotettavuudestamme ja asiakaslähtöisestä palvelustamme.

Ilmainen Konsultointi ja Arviointi

Tarjoamme ilmaisen arvioinnin ja konsultoinnin.

Korkeimmat Hinnat

Maksamme kultatuotteistasi markkinoiden parhaan hinnan.

Helppous ja Mukavuus

Voit asioida joko fyysisessä ostopisteessämme tai verkkopalvelumme kautta tilaamalla turvapaketin.

Suomen Arvokierto myy meille kultaa

Luottamus ja Laatu

Suomen Arvokierto on täysin suomalainen yritys, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka osoittaa, että palvelumme on suomalaisia ja suomalaisessa omistuksessa.

Yrityksemme on saanut Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin, joka myönnetään vain taloudellisesti vakaimmille yrityksille.

Meillä on korkein, AAA-luottoluokitus, joka osoittaa erinomaista taloudellista vakautta ja luotettavuutta. Lisäksi kuulumme Dun & Bradstreetin pienimmän luottoriskin yrityksiin, mikä vahvistaa yrityksemme luotettavuuden ja turvallisuuden kumppanina. 

Olemme Suomen Yrittäjät -järjestön jäsen yritys ja olemme, sitoudumme edistämään vastuullista yritystoimintaa.

Edellä mainitut tunnustukset vahvistavat maksukykymme ja luotettavuutemme sekä osoittavat pitkäaikaista sitoutumistamme luotettavan, tehokkaan ja asiakaslähtöisen palvelun kehittämiseen. Menestyksemme tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että saat parasta mahdollista palvelua ja markkinoiden parhaan hinnan kulta- ja hopeatuotteistasi.

Ota yhteyttä ja muunna kulta rahaksi helposti ja turvallisesti Suomen Arvokierrossa!” 

Viralliset sertifikaatimme ja kumppanuuksiamme

Näin myyt kultaa turvallisesti ja nopeasti verkossa!

Todennäköisesti aina parhaaseen hintaan

Muista että voit tuoda esineesi myös sovitusti arvioon osto pisteellemme.

1.Tilaa täysin maksuton turvapaketti

Alla olevalla lomakkeella. Saat sen parin päivän sisällä. Turvapaketti sisältää kaiken tarpeellisen turvalliseen ja luotettavaan jalometallin myyntiin.

2.Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja lähetä se meille.

Lähetyksen palautus on maksettu puolestasi ja lähetys on vakuutettu 5000€ asti.
Isommissa lähetyksissä ota yhteyttä asiakaspalveluun

3.Maksamme rahat tilillesi, heti arvioinnin valmistuttua

Maksu 12 tunnin kuluttua. Voit perua kaupan kolmen vuorokauden sisällä mikäli et ole tyytyväinen hintaan.

3 päivän peruutusoikeus

Voit perua kaupan kolmen vuorokauden sisällä mikäli et ole tyytyväinen hintaan.

Lähetys on vakuutettu

Kaikki lähetykset ja palautukset ovat vakuutettu 5000€ asti.

Turvallinen tapa lähettää

Turvapaketit lähetetään POSTIn kautta. Se on turvallista ja nopeaa!

maksu 12 tunnin sisällä

Arvioinnin valmistuttua maksamme rahat tilillesi 12 tunnin sisällä.

Tilaa turvapaketti

Kultaa, Platinaa tai Palladiumia
Voit toimittaa myös pienet hopeaerät samassa lähetyksessä

Miksi myisit jalometallisi Suomen Arvokiertoon

Ensimmäisenä on hyvä selvittää onko kulta kultaa? Miten sen voi selvittää?  

Kulta koruissa tulisi olla pitoisuusleimat. Suomessa hyväksyttyjä pitoisuuksia ovat kullalle: 375, 585, 750, 916 ja 999. Kyseiset merkinnät kertovat kullan pitoisuuden määrän esim. 750 = 75%:ta kultaa ja niin edelleen.  

Kullan pitoisuudesta puhutaan myös karaatteina ja ne merkitään seuraavasti: 8k, 14k, 18k ja 24k. Karaatti tarkoittaa 24 osaa, esim. 18k on 18/24=0,75 eli 75% kultaa. 

Onko leimattu koru aina kultaa? Ei aina, joskus koru voi olla väärennetty, jos korussasi on pelkkä karaattileima 14k on koru todennäköisesti kullattua (kultapinnoitettua), jos taas karaatti leiman lisäksi on tarkastusleima (sydän jonka sisällä on kruunu) tai nimileima niin tämän tulisi olla Kultaa. 

Tarkastusleima kertoo että tarkastuslaitos on analysoinut tuotteen kulta pitoisuuden ja tutkinut tuotteen vaatimusten mukaisesti. 

On olemassa muutamia keinoja jolla voit saada selville onko kulta kultaa. Kulta ei haise eikä maistu metallille jos korussasi on outo maku niin se ei todennäköisesti ole kultaa (kullan tulisi olla puhdas testatessasi tätä). Magneetti, mikäli korusi jää magneettiin tai liikkuu hiukan niin tämä ei ole kultaa (huom. lukko osissa voi joskus olla metallia vaikka koru olisi muuten kultaa). Yksimahdollisuus on myös arvioida kultaesinettä on hieroa sitä sormien väliin ja jos tunnet korussasi lämmön nopeasti kohdassa jota hierot on se hyvä merkki sillä kulta johtaa lämpöä hyvin. Voit myös raaputtaa kultaa esimerkiksi viilaan ja mikäli pinnan alta paljastuu esim. Hopean väri niin tämä on kullattua, myös korun tai sormuksen katkaisulla voidaan saada selville onko korussa vain kulta pinnoite. Joskus kokemattoman voi olla vaikea havaita näillä keinoin varmasti kullan aitous saati sitten pitoisuuden arviointi on käytännössä mahdotonta. 

Voit kuitenkin olla huoletta vaikka et saisi selvää kaikista koruistasi voit jättää arvioinnin asiantuntijalle tästä. Haluamme kuitenkin korostaa että emme suosittele maistelemaan koruja sen hygieenisyyden takia tai katkomaan koruja turvallisuuden takia. Edellä mainitut ovat kuitenkin vaihtoehtoja Kullan aitouden selvittämiseksi ilman asiantuntija testejä. 

Voi olla, harvemmin korut jotka ovat kultaa ovat täysin leimaamattomia mutta joissain tapauksissa näin voi olla, korostamme kuitenkin että hyvin harvoin. Merkinnät voivat poiketa suomalaisista leimoista kyllä, ulkomaisissa koruissa etenkin vanhoissa voi olla poikkeavia leimoja verrattuna suomessa hyväksyttyihin merkintöihin. 

Tämä on kullalla päällystetty esine eli siinä on aitoa kultaa mutta tämän määrä on niin pieni että sitä ei voi erotella esineen sulatuksen jälkeen. Esineen runko voi sisältää erilaisia metalliseoksia Esim. Hopeaa tai terästä. Kultauksessa käytetään yleisesti 18 tai 24 karaattista kultausta ja joissain tapauksissa 14 karaattista. Kullatut korut näyttävät päällisin puolin samalta kuin kulta korut mutta romukultana näillä ei ole mitään arvoa. Mikäli korussa on seuraavia leimoja GP, GOLD PLATED, PLATED tai GOLD PLATING ovat ne varmasti kullattuja.  

Kultakorut sisältävät joskus esim. hartsia jota et voi päällepäin havaita ja täyteaineen poisto korusta voi viedä painosta jopa yli 30%. Jos haluat varmistaa asian ennen lähetystä on esimerkiksi rannerengas mahdollista poikasta ennen lähetystä ja näin tiedät heti korun oikean painon. Suosittelemme tässä varovaisuutta jotta et vahingoita itseäsi tai aiheuta sotkua tai tuhoa korua josta voisit saada paremman hinnan ehjänä, joten suosittelemme jättämään tämänkin loppu viimein ammattilaiselle.

Jos saat selville korujen pitoisuudet ja painot voit pyytää hyvinkin tarkan hinnan jo ennen kullan lähettämistä, huomioitavaa on se että koti vaakojen antamat painot eroavat lähes 100%:lla varmuudella todellisesta CE- merkitystä tarkkuus vaaka punnituksesta ja että mahdolliset täyteaineet ja kivet poistetaan punnitusta varten. Isoimmat kivet voivat viedä jopa puolet korun painosta ja täyteaineet jopa yli kolmekymmentäprosenttia kuten aiemmin mainitsimme.  

Kannattaako minun lähettää 1gramman korua joka ei ole desing koru? Ei kannata, tämä kannattaa viedä paikanpäälle jotta saat asian mukaisen korvauksen korusta. Jotta saat asianmukaisen korvauksen kulta koruistasi olisi lähetyksen hyvä olla 5 grammasta ylöspäin ja sitä enemmän kultaa lähetät sen paremman hinnan saat. 

Kullan myyntihinnastomme on alan paras joka takaa asiakkaillemme aina parhaan hintatason. Maksamme jalometalleista päivittäin vaihtuvan maailmanmarkkinahintaan perustuvan korvauksen. Maksettavaan hintaan vaikuttaa aina määrä, pitoisuus ja päivän maailmanmarkkinan hinta. Mitä isompi lähetys sitä enemmän pystymme maksamaan jalometalleistasi.

Mikäli sinulla on kaivertamattomia designkoruja, voimme maksaa joissain tapauksissa jopa huomattavasti yli maailmanmarkkinahinnan.

Saadaksesi parhaan hinnan kullasta, kilpailuta tämä pyytämällä ennen kullan myyntiä aina kirjalliset tarjoukset.

Emme päivitä verkkosivujemme hintoja jatkuvasti, vaan nämä toimivat esimerkkihintoina ja antavat suuntaa maksettavasta korvauksesta. Voit pyytää meiltä aina kullan ja hopean päivän hinnan ennen myyntipäätöstä.

Miksi emme päivitä kullan ja hopean hintoja jatkuvasti? Kullan ja hopean maailmanmarkkinan hinta heittelee jatkuvasti ja päivänkin sisällä muutos voi olla todella suurta. Lisäksi eri verkkosivuilla näytetään virheellisiä hintoja ja käytetään harhaanjohtavia kampanjoita, jotka vääristävät markkinoita. Näistä syistä olemme päätyneet esimerkkihintoihin ja mainitsemme näiden alla lisätietoa päivän hinnoista saat asiakaspalvelustamme.