Romuhopean hinta on korkeimmillaan juuri nyt

Romuhopean hinnan kehitys

Toisin kuin romukullan, romuhopean hinta on pysynyt suhteellisen tasaisena pitkiäkin aikoja kullan hinnan vaihdellessa jopa päivittäin. Sen kehitys on ollut vuosituhannen alussa melko tasaista. Finanssikriisin myötä hopean hinta nousi kiihtyvästi kevääseen 2011 asti, jonka jälkeen se laski melko tasaisesti vuoteen 2013 asti. Tämän jälkeen hopean hinta on pysytellyt melko samoissa lukemissa, kunnes taas vuoden 2020 jälkeen hinta on noussut moninkertaiseksi vuosituhannen alkuun nähden.

Myy ylimääräinen hopea meille

Jos kaappeihisi on kerääntynyt ylimääräisiä rikkinäisiä tai muutoin käyttöön kelpaamattomia hopeakoruja ja -esineitä, ostamme ne sinulta romuhopean hinnalla. Myös kultaa myyvän henkilön kannattaa tarkistaa uudelleen kaappinsa, jos sieltä löytyisi ylimääräistä hopeaakin, sillä voit myydä meille kumpaakin samalla kerralla kätevästi ja vaivattomasti. Olemme tehneet hopean lähetysprosessista mahdollisimman helppoa ja nopeaa: tilaat vain turvapaketin (joka on maksettu puolestasi ja vakuutettu 5000 euroon asti) ja lähetät haluamasi hopeaesineet meille arvioitavaksi. 

Takaamme tarjoamamme romuhopean hinnan olevan markkinoiden korkeinta. Suomen Arvokierto toimii pääsääntöisesti internetin välityksellä, jolloin vältämme kalliit kulut muun muassa kivijalkamyymälöihin vaadittavista vuokratiloista sekä muiden fyysisten liiketilojen aiheuttamat kulut, jolloin pystymme tarjoamaan parhaimman romuhopean hinnan.

Mitä romuhopea on?

Nimensä mukaisesti romuhopea voi olla omistajalleen pelkkää romua, esimerkiksi rikkinäisiä hopeakoruja, joita ei voi enää käyttää. Ne voivat olla vuosikausia vanhoja esineitä, jotka ovat lojuneet kaapin perällä. Sen lisäksi esineet, joissa on kaiverruksia, ovat usein hankalia jälleenmyydä, jonka takia nekin lasketaan romuhopeaksi. Menetät kuitenkin rikkinäistenkin hopeaesineiden todellisen arvon säilyttämällä niitä vain itselläsi. Meille romuhopea ei suinkaan ole vain pelkkää romua. Kaikki meille saapuva romuhopea on arvokasta, uuteen käyttöön menevää. Lähetämme hopean sulatukseen, jonka jälkeen sitä voidaan uusiokäyttää esimerkiksi valmistamalla uusia koruja. Annamme siis vanhoille, sinulle arvottomille hopeaesineille uuden elämän, jonka ne ansaitsevat. 

Kuinka romuhopean hinta määräytyy?

Hopean hinta määritellään maailman markkina-arvon mukaan suurimmissa metallipörsseissä Lontoossa, New Yorkissa ja Tokiossa. Maksamaamme romuhopean hintaan vaikuttaa tämä maailmanmarkkinahinta sekä dollarin ja euron välinen vaihtokurssi. Hopean virallinen markkinahinta ilmoitetaan dollareina sekä troy-unsseina. 1 troy-unssi on 31,1034768 grammaa.

Romuhopean hintaan vaikuttaa sen pitoisuus

Maksamamme romuhopean hinta seuraa maailman markkinahintaa ja vaihtelee hopean pitoisuuden mukaan. Suurimman osan hopeaesineiden ja -korujen pitoisuus vaihtelee 800-925 välillä. Tämä tarkoittaa, että seoksesta 80-92,5% on puhdasta hopeaa, loput muita seosaineita. Hopeaharkot ja -kolikot ovat pitoisuudeltaan 99,9-100% hopeaa, jolloin niistä luonnollisesti saa parhaimman hinnan. Hinnat vaihtelevat 0,21€-0,67€/gramma välillä.

Romuhopean hinta on korkeimmillaan – siksi sitä kannattaa myydä juuri nyt

Koska hopean hinta on lähtenyt vuoden 2020 jälkeen nousuun, on juuri nyt otollinen aika myydä sitä. Useimmissa tapauksissa ihmiset yllättyvät saamastaan romuhopean hinnasta, sillä monet omistavat suurempia määriä hopeaesineitä ja -koruja mitä tajuavatkaan. Ja vaikka sinulla ei olisikaan suurta määrää, teet palveluksen ympäristölle myydessäsi tarpeettomat hopeaesineet meille, sillä kierrätämme ne sulatuksen kautta uuteen käyttöön. Niin sinä, kuin ympäristökin hyötyvät tästä.

Hopean hinnan odotetaan vain nousevan

Romuhopean hinnan tulevaisuudelta odotetaan tällä hetkellä vain nousua, jonka takia sen myyminen on erityisen kannattavaa juuri nyt. Palvelemme jokaista asiakasta rautaisella ammattitaidolla ja henkilökohtaisella otteella, sekä takaamme nopean ja vaivattoman lähetysprosessin, jotta jokainen asiakas saa ansaitsemansa palvelun. Tärkeimpänä lupaamme parhaimman hinnan hopealle!

Suomen Arvokierto
-
Myy meille hopeasi

3 päivän
peruutusoikeus

Lähetys on vakuutettu

Turvallinen tapa lähettää

Maksu 12 tunnin sisällä

Tilaa turvapaketti

Valitettavasti emme lähetä turvapakettia jos teillä on alle 150g hopeaa jos se ei vaan ole erikoiskoru.

Jos teillä on erikoiskoru kuvaille se alla ja liitä kuva niin voimme lähettää sinulle arvion hinnasta

Miksi myisit jalometallisi Suomen Arvokiertoon