Hopean hinta - otollisin aika myydä on juuri nyt

Mikäli sinulta tai vaikkapa läheisesi kuolinpesästä löytyy ylimääräisiä hopeaesineitä, älä missään nimessä heitä niitä romuna pois! Suomen arvokierto ostaa hopeaa niin ehjinä esineinä, kuin romuhopean hinnalla. Myös kultaa myyvän henkilön kannattaa tarkistaa uudelleen kaappinsa, jos sieltä löytyisi ylimääräistä hopeaakin, sillä voit myydä meille kumpaakin samalla kerralla kätevästi ja vaivattomasti. Olemme tehneet hopean lähetysprosessista mahdollisimman helppoa ja nopeaa: tilaat vain turvapaketin (joka on maksettu puolestasi ja vakuutettu 5000 euroon asti) ja lähetät haluamasi hopeaesineet meille arvioitavaksi. 

Takaamme tarjoamamme hopean hinnan olevan markkinoiden korkeinta. Suomen Arvokierto toimii vain ja ainoastaan internetin välityksellä, jolloin vältämme kalliit kulut muun muassa kivijalkamyymälöihin vaadittavista vuokratiloista sekä muista fyysisten liiketilojen aiheuttamista kuluista.

Kuinka hopean hinta määräytyy?

Hopean hinta määritellään maailman markkina-arvon mukaan suurimmissa metallipörsseissä Lontoossa, New Yorkissa ja Tokiossa. Maksamaamme hopean hintaan vaikuttaa tämä maailmanmarkkinahinta sekä dollarin ja euron välinen vaihtokurssi. Hopean virallinen markkinahinta ilmoitetaan dollareina sekä troy-unsseina. 1 troy-unssi on 31,1034768 grammaa.

Hopean hintaan vaikuttaa sen pitoisuus

Maksamamme hopean hinta seuraa maailman markkinahintaa ja vaihtelee hopean pitoisuuden mukaan. Suurimman osan hopeaesineiden ja -korujen pitoisuus vaihtelee 800-925 välillä. Tämä tarkoittaa, että seoksesta 80-92,5% on puhdasta hopeaa, loput muita seosaineita. Hopeaharkot ja -kolikot ovat pitoisuudeltaan 99,9-100% hopeaa, jolloin niistä luonnollisesti saa parhaimman hinnan. 

Hopean hinnan kehitys

Toisin kuin kullan, hopean hinta on pysynyt suhteellisen tasaisena pitkiäkin aikoja kullan hinnan vaihdellessa jopa päivittäin. Sen kehitys on ollut vuosituhannen alussa melko tasaista. Finanssikriisin myötä hopean hinta nousi kiihtyvästi kevääseen 2011 asti, jonka jälkeen se laski melko tasaisesti vuoteen 2013 asti. Tämän jälkeen hopean hinta on pysytellyt melko samoissa lukemissa, kunnes taas vuoden 2020 jälkeen hinta on noussut moninkertaiseksi vuosituhannen alkuun nähden.

Hopeaa kannattaa myydä juuri nyt

Koska hopean hinta on lähtenyt vuoden 2020 jälkeen nousuun, on juuri nyt otollinen aika myydä sitä. Moni ajattelee hopean myymisen olevan turhaa, sillä hinnat eivät ole suuria verrattuna kullan hintaan. Moni kuitenkin yllättyy saamastaan summasta, sillä suurimmassa osassa tapauksia pyrimme jatkamaan esineen matkaa sellaisenaan, jolloin voimme maksaa jopa hopean maailmanmarkkinahintaa korkeamman hinnan. Monilta ihmisiltä voi kaappien perältä löytyä esimerkiksi perittyjä esineitä ja koruja, joiden arvosta ei ole ollut tietoakaan. Design-esineet ja -korut, arvostettujen brändien (esim. Kalevala) korut sekä monet arvostetut aterinsarjat tuottavat myyjälleen hopean maailmanmarkkinahintaa korkeamman hinnan, sillä silloin maksamme itse tuotteesta, emme sen painosta. 

Romuhopean hinta seuraa maailmanmarkkinahintaa

Romuhopean sulatusprosessi tuottaa ylimääräisiä kuluja, jolloin luonnollisesti siitä ei pystytä maksamaan yhtä suurta summaa. Romuhopean hinta seuraa maailmanmarkkinahintaa ja tällöin itse esineen/korun sijasta maksamme painosta sekä hopean pitoisuudesta. 

Hopean hinnan odotetaan vain nousevan

Hopean hinnan tulevaisuudelta odotetaan tällä hetkellä vain nousua, jonka takia sen myyminen on erityisen kannattavaa juuri nyt. Oli sinulla niin rikkinäisiä hopeaesineitä tai -koruja tai sitten mummolta perittyjä aterimia, ostamme hopeaa kaikissa muodoissa. Lupaamme sinulle ammattimaisen asiakaspalvelun, nopean ja helpon lähetys- ja arviointiprosessin lisäksi tärkeimpänä parhaan hinnan hopeasta!

Suomen Arvokierto
-
Myy meille hopeasi

3 päivän
peruutusoikeus

Lähetys on vakuutettu

Turvallinen tapa lähettää

maksu 12 tunnin sisällä

Tilaa turvapaketti

Mikäli sinulla on alle 150g hopeaa, ole meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse.

Jos teillä on erikoiskoru, kuvaile se alla ja liitä kuva, niin voimme lähettää sinulle arvion hinnasta.

Miksi myisit jalometallisi Suomen Arvokiertoon